SUVO er FDM
stikprøvekontrolleret
Danmarks længste
anti-rust garanti
Den mIljørigtige
undervognsbehandling

FDM stikprøvekontrol - din garanti for kvalitet

Op til 500 kunder udvælges til en stikprøvekontrol hos FDM

SUVO-kæden er tilknyttet FDM stikprøvekontrol. Det betyder, at der hvert år udtrækkes ca. 500 kunder til en uvildig kontrol af deres SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling. 

Samtidig har SUVO Danmark en Center Proces Kontrol som er SUVOs egen kontrolinstans. Med CPK sikrer SUVO, at centrene hver især lever op til de kvalitets- og servicekrav, der stilles. På den måde har både SUVO og kunderne en garanti for, at kvaliteten er helt i top.

Alle kunder har mulighed for at udfylde et kontrolkort og komme med i kontrolpuljen. Bilerne udvælges tilfældigt, bortset fra en geografisk opdeling, der sikrer, at alle centre kontrolleres en gang årligt (deltag i kontrolordningen ved at udfylde formularen til højre).

 

FDM stikprøvekontrol

FDM er en særdeles kompetent kontrollant, der sikrer en uvildig kvalitetskontrol af SUVOs undervognsbehandlinger. Udover de lovpligtige bilsyn udfører synshallerne nemlig også en lang række forskellige biltests for bilister og rådgiver om bilernes tilstand.

Kvalitetskontrollen, der udføres for SUVO, er gratis for de kunder der bliver udvalgt. Der bliver set efter, om bilen er behandlet overalt, hvor det er bestilt; også i hulrum som tjekkes med endoskop-kamera. Der kontrolleres, at rustbeskyttelsen er udført fagmæssigt korrekt.

Egenkontrol med CPK

SUVOs egen kvalitetskontrol, CPK, udføres af en medarbejder fra SUVO Danmark.

Bilernes teknologiske udvikling gør, at der fx er mange sensorer og forstærkninger at tage hensyn til, når man sprøjter. En SUVO rustbeskyttelse skal hele vejen rundt, og det skal gøres så rigtigt, rationelt og sikkert som muligt.

Med CPK-kontrollen kan SUVO også opdage gennemgående problemer og fejl, som kan skyldes bilmodellen, sprøjteudstyret eller fremgangsmåden.

Hvis der er et problem, så finder SUVO årsagen og løser det. Det er en af grundene til, at SUVO har så få klager over behandlingerne og centrene.