SUVO er FDM
stikprøvekontrolleret
Danmarks længste
anti-rust garanti
Den mIljørigtige
undervognsbehandling

Medejer og daglig leder til etableret rustbeskyttelsescenter

Vi søger en ambitiøs branchekyndig medejer og daglig leder til rustbeskyttelsesværksted. Har du lyst til at investere i et velafprøvet og succesfuldt rustbeskyttelseskoncept?

SUVO Middelfart er et velkørende rustbeskyttelsesværksted, som er ejet af kæden SUVO Danmark. Centeret har været 10 år på markedet med 2 ansatte. I SUVO-kæden bruges egne udviklede kvalitetsprodukter, hvor vi derfor har Danmarks længste garanti på en rustbeskyttelse. Således er kvalitet i højsædet. Endvidere sætter vi miljøet i centrum og fokuserer på recycling af spild-materialet fra rustbeskyttelsen.

Hvis du har lysten og viljen til at skabe din egen forretning i et kædesamarbejde med pt. 52 centre og ambitioner om flere, kan vi til gengæld tilbyde dig:

  • Mulighed for at skabe sin egen succes og blive selvstændig
  • Adgang til brug af et anerkendt og veletableret brand
  • Et nøglefærdigt center der allerede er i drift
  • Attraktiv medfinansiering
  • Sparring i forbindelse med opstart, drift og markedsføring af centret
  • Løbende support i forhold til drift af centret
  • Adgang til en lang række kædefordele (eksempelvis administrativ hjælp)

Endvidere er du sikkert en person med erfaring og/eller kendskab til autobranchen og gerne med solidt kendskab til rustbeskyttelse. Du har kendskab til de administrative opgaver i forbindelse med at drive en god forretning. Du besidder gode salgsevner, kommunikative evner, et godt købmandskab og erfaring med en daglig drift af et værksted. Fremdeles sætter du kvalitet og kunden i centrum.

For at kunne komme i betragtning forventer vi, at du har en vis interesse for autobranchen og har lyst til at drive en forretning med fokus. Det forudsætter dog ikke, at du er uddannet automekaniker eller lignende – blot du er kunde- og resultatorienteret.

Det er endvidere en fordel, hvis du har et godt netværk i det område, centeret er placeret i. Derudover skal du være indstillet på, at du indgår i et kædestyret koncept med de fordele og begrænsninger, det giver.

Hvor stor en investering der kræves, afhænger af hvor stor ejerandel der købes. Det er noget, vi kigger på sammen, hvis du er den rette kandidat.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os et par ord om dig selv som Word- eller PDF-fil, mærket ”SUVO job” til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. For yderligere information omkring stillingen kan henvendelse rettes til Michael Salmansen på tlf. +45 29 29 57 95. For yderligere information om SUVO Danmark se www.suvo.dk.