FDM Stikprøvekontrol tester årligt op mod 500 kunder

Hvert år udtrækkes op til 500 SUVO-kunder til en stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse – udført af SUVO’s uvildige kontrollant, FDM. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt og efter alle regler. Kontrollen er ganske gratis for de kunder, der bliver udtrukket.

FDM Stikprøvekontrol

I en FDM rustbeskyttelses stikprøvekontrol bliver en række områder på køretøjet kontrolleret. Det fremgår af FDM rapporten, hvilke områder der er kontrolleret. For at undersøge for rustbeskyttelse i bilens kroge bruges endoskopkamera.

Samtidig har SUVO-kæden sin egen kontrolinstans, Center Proces Kontrol eller bare CPK, som udføres af konsulenter ansat i SUVO Danmark.  Ved selv at udføre denne løbende kontrol kan SUVO hurtigt blive opmærksom på tilbagevendende fejl og mangler, som f.eks. kan skyldes bilmodellen, sprøjteudstyret eller fremgangsmåden.

Med disse kontrolordninger er du som SUVO-kunde sikret, at vi er kommet hele vejen rundt om din bil på den rigtigste og mest rationelle måde – hver gang.

OBS! Hvis du vil deltage i stikprøvekontrollen, skal du udfylde formularen senest 30 dage efter, at din bil er blevet SUVO- behandlet.

Tilmeld dig på knappen nedenfor

Vi har brug for din hjælp

Hjælp os med at opretholde markedets bedste undervognsbehandling ved at udfylde kontrolformularen her på siden.
Når du har gjort dette, vil din bil muligvis blive udtrukket til kontrol hos FDM, som tjekker, om behandlingen på din bil er udført korrekt.

Du vil automatisk få besked, om din bil er blevet udtrukket til kontrol.
Bliver din bil udtrukket til kontrol, bliver du informeret om det videre forløb.

Kontrollen varer ca. 1 time.

Hvis du ønsker at deltage i stikprøvekontrollen, skal formularen udfyldes senest 30 dage efter behandlingsdatoen.

Rustbeskyttelse der kommer hele vejen rundt

En SUVO rustbeskyttelse kommer hele vejen rundt og forebygger rustangreb alle de steder, der kan opstå rust i bilen.

Find dit lokale center

Kontakt dit lokale center og få et godt tilbud på din nye undervognsbehandling.