SUVO er FDM
stikprøvekontrolleret
Danmarks længste
anti-rust garanti
Den mIljørigtige
undervognsbehandling

SUVO giver Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Rustbeskyttelse forlænger bilens levetid. Det garanterer vi for.

SUVO tilbyder Danmarks længste garanti mod rustgennemtæring på alle bilmærker. Kort sagt: Garanti, så længe du ønsker det...

SUVO var i sin tid også blandt de første til at tilbyde først 12, 15 og senere 18 års garanti. Hos SUVO arbejder vi hver dag på at højne kvaliteten af rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Det gør, at vi kan tilbyde dig Danmarks længste garanti.

En betingelse for at opnå Danmarks længste garanti er, at bilen får den første supplerende rustbeskyttelse senest 12 måneder efter den første registreringsdato.

Er bilen mellem 3-5 år, vil vi anbefale en dobbeltbehandling, men det er op til det enkelte SUVO-center at vurdere bilen. For at opretholde garantien, skal man følge de kontroller og behandlinger, SUVO anviser. Det kalder vi for bilens egen sundhedsplan.

Garantien følger bilen og ikke ejeren. Det vil sige, at en ny ejer kan videreføre ordningen, når man sælger sin bil. Det har positiv betydning for den pris, man kan få ved salg. Biler, der kører med 18 års garanti, kan også forlænges, men også det er op til det enkelte SUVO-center at vurdere.

Følg din garanti her.

Bilens alder fra
registreringsdato / år

Antal garantiår fra bilens
1. registreringsdag

0 - 1 år Danmarks længste garanti
1 - 2 år Max. 17 års Suveræn garanti
2 - 3 år Max. 16 års Suveræn garanti
3 - 5 år Max. 12 års Suveræn garanti